Selecteer een pagina

Het eerste Ontwerpcafé komt steeds dichterbij. Op 13 april bent u van 9:45uur tot 11:30uur ’s ochtends van harte welkom in Hotel Pestana Amsterdam Riverside, Amsteldijk 67.

Tijdens deze ochtend maken we kennis. U krijgt uitleg over het doel van de ontwerpcafés. Om erachter te komen wat er speelt in de buurt starten we met het spelen van een waardenspel. Op deze manier horen we wat er speelt in de buurt, wat de kracht is van de buurt en waar kansen voor verbetering liggen. In kleine groepen gaan we in gesprek zodat iedereen zijn mening, ervaring en ideeën kan delen.

 

Wat levert dit op

De antwoorden geven inzicht in zowel de fysieke en sociale kracht en behoeften van de buurt. De eerste stap voor het ontwikkelen van een Buurtvisie Openbare Ruimte is daarmee gezet.

 

Mocht u graag bij onze ontwerpcafe’s aanwezig willen zijn, maar komt het tijdstip op vrijdagochtend u niet goed uit. Laat het ons dan weten via het aanmeldformulier. Bij voldoende animo organiseren wij ook een avondsessie.