Selecteer een pagina

Aanstaande vrijdag 20 april bent u van harte uitgenodigd voor de tweede ronde. De inloop is vanaf 9:45uur in het Pestana Hotel Amsterdam Riverside. We starten om 10:00uur en sluiten af om 11:30uur. We richten ons deze ochtend vooral op de verbeteringen besproken tijdens het eerste ontwerpcafé.

Om verbeteringen in de openbare ruimte als buurt echt te ervaren, is het de kunst ons te richten op locaties waar diverse gebruikers kansen zien. We gaan opzoek naar haalbare verbeteringen waar meerdere mensen profijt van kunnen hebben. De eerder genoemde ideeën worden tijdens deze ochtend verder uitgediept en besproken.

 

Wat levert dit op

Vanuit verschillende gebruikersperspectieven (ondernemers, fietsers, voetgangers en bewoners) bekijken en beoordelen we mogelijke nieuwe situaties in de openbare ruimte. Waar kan meer ruimte vrijkomen door het opheffen van parkeerplekken? En op welke manier kan de verkeerscirculatie en veiligheid daarbij geoptimaliseerd worden.

Bent u afgelopen week niet geweest. Sluit dan gerust deze week aan. Heeft u zich nog niet aangemeld dan kunt u dit via het aanmeldformulier doen.

Wij zien u graag aanstaande vrijdag 20 april in het Pestana Hotel Amsterdam Riverside, ingang Conference Centre, Amsteldijk 67. Tot dan!